Klubbinfo

Svenska Landseer-klubben har funnits sen 2003 och drivs ideellt av dess medlemmar runt om i hela Sverige.

Vi har en tidning som utkommer fyra gånger per år och denna trevliga hemsida med mängder av intressant information. Här kan du även hitta senaste uppdateringarna från de senaste tävlingarna och länkar till kennlar och uppfödare. Hoppas ni får en trevlig läsning och har ni några frågor så är det bara att kontakta oss.

Klubbens historia

 

Svenska Landseerklubben startades den 22 februari 2003 på Kungälvs Brukshundsklubb och lyder under Svenska Kennelklubben.

Klubbens första ordförande var Kristina Johansson och det var hon som var den drivande kraften för att Svenska Landseerklubben skulle bildas...

 

 

 

 

Framtidvisioner

 

Klubben vill att Landseer ska bli mer känd hos gemene man som en trygg hund att äga och en härlig familjehund. Att väcka allmänhetens intresse och göra känt att rasen älskar vatten och håller på med livräddning. Svenska Landseer-klubben drivs ideellt av entusiastiska medlemmar. Det är mycket jobb och det behövs aktiva deltagare för att få det att fungera. Därför behöver vi alltid nya trevliga medlemmar.

 

Viktig information

 

Vi vill komma i kontakt med dig som har information om din Landseer gällande HD, ED och DNA-tester, detta för att samla in data och skapa ett statistiskt underlag om hur Landseer mår som ras idag.

 

 

 

 

 

 

Våra Sponsorer